TEAM COACHING

Dori heeft ervaring met duizenden escape room teams.
English translation coming soon.

Gediplomeerd coach Dori analyseert het team en geeft inspirerende inzichten over haar bevindingen in een beknopte sessie na de escape (poging).

Tijdsdruk, spanning, fanatisme, inzicht…erg fascinerend om te zien wat er bij een team gebeurt in de escape room! Dori heeft inmiddels duizenden groepen bekeken. Hierbij merkte zij al snel op dat er duidelijke patronen zichtbaar worden tijdens het spel.Vanuit haar coaching achtergrond heeft Dori voor bedrijven een praktische en toegankelijke methode uitgewerkt waarin je als team een beknopte analyse (max. 30 minuten) krijgt over de samenwerking.

Gezien vanuit een groter geheel, verschilt het samenwerken in een escape room namelijk nauwelijks met dat van de werkvloer. Hoe gaat jouw team om met uitdagingen? Hoe komen jullie tot oplossingen? In hoeverre helpen jullie elkaar en durft iemand om hulp te vragen als deze persoon er zelf niet uitkomt? Dit soort vragen en meer komen aan bod tijdens de analyse. Aan de hand van beelden van de escape (poging), kijken we hoe de rolverdeling zich heeft gevormd, hoe de communicatie is verlopen en of er nog eventuele individuele of team processen speelden.Er worden ook diverse vragen gesteld aan de groep waarin iedereen zelf getriggerd wordt om na te gaan wat zijn of haar rol was binnen het team en hoe dit eventueel kan worden verbeterd.

De kosten van een analyse door coach Dori zijn €59 en vindt plaats met maximaal 1 team tegelijk.

Wil je coaching sessies voor je bedrijfsuitje? Klik dan op deze link en boek direct.